Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát a bográcsban zsíron megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük kevés vízzel. A csirkecombokat a hagymás alaplébe tesszük, kb. 20-25 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és a paprikát. Megsózzuk, ízesítjük a pépes fokhagymával, majd készre főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tarhonyával tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 15:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
katika_1972 |
2015.10.23. 10:43 (#1) |
|
|
Ez akkor finom ha az 1kg. comb helyett egy komplett csirke van benne .Mert ahány comb annyi iz és egyik kemény marad mig a másik teljesen széjjel fő!
|
| |
|
|
|
bográcsban zsíron, hagymás alaplébe, felszeletelt gombát, pépes fokhagymával, pirospaprikával, csirkepaprikás, csirkecombokat, csiperkegomba, paradicsomot, felszeletelt, vöröshagymát, pirospaprika, fokhagymával, megpirítjuk, Tarhonyával, vöröshagyma, bográcsban, megszórjuk, Hozzáadjuk, csirkecomb, bográcsban, paradicsom, Megsózzuk, ízesítjük, felöntjük, fokhagyma, alaplébe, paprikát, evőkanál, tálaljuk, csirkecomb, vöröshagyma, csiperkegomba, evőkanál pirospaprika, gerezd fokhagyma, paradicsom, paprika, zsír,
|
|
|
|
|